کد خبر:۴۱۵۷۹۱
رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی:

نزدیک ۸۰۰ استاد دانشگاه‌های خراسان جنوبی عضو بسیج اساتید هستند 

رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۸۰ عضو هیات علمی دانشگاه‌ها در خراسان جنوبی عضو بسیج اساتید هستند، گفت: هم‌اکنون ۲۶۱ حلقه علمی و ۳۳ حلقه صالحین اساتید در دانشگاههای استان فعال است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد مهدی دیانی امروز در اولین جشنواره حلقه‌های علمی پژوهشی بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه در دین مبین اسلام علم، تعلیم و تعلم و اندیشمندان دارای جایگاه بالایی هستند، گفت: خداوند در قرآن دو گروه صاحبان ایمان و صاحیان علم را ترفیع داده است.

 

وی با اشاره به یان حدیث از امام علی (علیه السلام) که می‌فرمایند: دانش، سلطنت و قدرت است، هر كه آن را بيابد با آن يورش برد و هر كه آن را از دست بدهد بر او يورش برند، گفت: ایران اسلامی اکنون در زمینه پیشرفت علمی در رتبه 16 دنیا قرار دارد که جای تقدیر دارد.

 

رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه ایران اسلامی در منطقه در زمینه تولید علم رتبه اول منطقه را دارد، گفت: امروز ایران اسلامی در حوزه هوا فضا رتبه اول و سلول‌های بنیادین رتبه دوم را در منطقه دارد.

 

دیانی با اشاره به اینکه ایران در زمینه نانو فناوری در رتبه 8 دنیا قرار دارد، گفت: این یک واقعیت است که رشد تولیدات علمی در ایران 11 برابر نرخ متوسط رشد علم در جهان است و بیشتر این پیشرفت‌ها را مدیون دانشگاهیان و اساتید به ویژه اساتید بسیجی هستیم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 780 عضو هیات علمی دانشگاه‌ها در خراسان جنوبی عضو بسیج اساتید هستند، گفت: هم‌اکنون 261 حلقه علمی و 33 حلقه صالحین اساتید در دانشگاههای استان فعال است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار